top line
Restoran Woodland - Oranica
DOBRO DOŠLI U NAŠ RESTORAN

O restoranu

To je kuća. Naša. I Vaša. U samom srcu Šumadije, kuća u kojoj ćemo Vas od srca dočekati i ugostiti, a Vi ćete nam se, puna srca, uvek rado vraćati.

Na samo nekoliko kilometara od centra, u najlepšem delu kragujevačkog izletišta Šumarice, na obali jezera ušuškanog u zelena polja i pitomu šumu, napravili smo objekat koji svojim autentičnim izgledom upotpunjuje bajkovitu sliku čitavog krajolika. Od prirodnih materijala, drveta i kamena, sa mnogo zelenila, cveća i maštovitih detalja, naš restoran je oaza u kojoj uživaju sva čula, a duša raste.

U originalnim kaskadnim baštama se traži uvek mesto više … i pogled više … Pogled na jezero koje se budi, ili polako tone u smiraj dana, pogled na zelena polja okupana suncem, na vekovna stabla i jata ptica, na lepotu prvih pahulja i čaroliju belog pokrivača...

Enterijer

A unutra će Vas uistinu obradovati toplina pravog šumadijskog doma.

Mozda uživate u pucketanju kamina, možda volite pogled kroz muškatle na prozoru, možda malo intime, ili detalje naše tradicije … pronađite svoj kutak i prepustite se uživanju.

Probajte nešto starinsko ili nešto sasvim novo. Ugostićemo Vas vrhunskim kulinarskim specijalitetima tradicionalne i internacionalne kuhinje, a u večernjim satima osetite posebnu atmosferu i dobro raspoloženje uz naše proverene muzičare s kojima se, veoma često, ostane do zore u najboljem provodu.

Mi smo mesto i društvo koje vole i stari i mladi, zaljubljeni i usamljenici, porodice, prijatelji, poslovni partneri, šetači, slučajni prolaznici, namernici …

Poruka kuvara

Olja i Bojan

Za nas kuvanje nije samo pripremanje hrane nego umetnost, veština, mašta i pre svega ljubav. Imamo timski, ali i takmičarski duh, spremni smo da neprestano učimo i eksperimentišemo. Sveže namirnice oblikujemo svežim idejama, a osmeh zadovoljnog gosta je najbolja nagrada za naš trud i motiv da budemo još bolji.